dohrensvavvor.blogg.se

Här kommer jag lägga upp all info om våra hundar tills vi fått vårt kennelnamn och kan starta en hemsida.

En vecka

Publicerad 2013-10-20 20:30:03 i Allmänt

Nu har det gått en hel vecka sedan de små kom till världen. Tiden har gått oerhört fort. Foxy är sig själv på alla sätt och mår så bra. Hon älskar sina små bebisar mest av allt (även fast jag ff är lite av en favvo;)). Hon är helcool med oss alla 4 vilket känns toppen. Alla får vara här och fixa och trixa. Men kommer nån som hon inte känner igen så talar hon om genom att morra och titta på dem, hit men inte längre typ ;) Hihi, hon vaktar dem med hela sitt liv. Hon har verkligen tagit mammarollen på fullaste allvar och sköter dem galant :) Jag är så stolt över henne men jag hade ju inte förväntat mig något annat med tanke på hur hon är till sättet. Tjejen heter Liza-Marie och killen heter Aaron. Kram!!





Vi har fått valpar

Publicerad 2013-10-14 11:21:30 i Allmänt

Igår så fick Foxy sina älskade små. De föddes på dygn 63 räknat från första parningen. Foxy var helt makalös duktig. Hon fick en av varje kön. En mini-Foxy som är Kille och en mini-Shadow som är tjej. Sååå häftigt. Foxy tar mammarollen på största allvar och är en helt underbar mamma. De äter som hästar och har redan gått upp bra i vikt. Hanen vägde 130 g när han föddes och tiken vägde 163g.
 
 

Dag 53

Publicerad 2013-10-03 23:01:51 i Allmänt

Idag har Foxy gått 53 dagar och har därmed ca 10 dagar kvar. Jag tycker tiden går ganska sakta, man märker på henne att hon laddar för hon sover mycket. Det är ett väldans liv i magen också och det är så mysigt att ligga och hålla handen på magen och känna på små rörelser därinne. Nu håller vi tummarna!!




Jag gissar på 2 eller Max 3❤️

Om

Min profilbild

Petra heter jag och bor i Bålsta. Jag bor med min man och våra 2 barn som är 11 och 8 år gamla samt våra 4 chihuahuaor. Vi har skickat in ansökan om kennelnamn men det har inte gått igenom ännu så vi kommer uppdatera här så länge.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela